fbpx

Som noget helt nyt, introducerer vi nu vores to nye pris-koncepter, som er skræddersyet til mindre webshops, hvorfor vi har valgt at kalde dem for “start-up”- og “scale-up”-pakken.

Som lagerhotel får vi dagligt henvendelser fra potentielle kunder, som er meget tidlig i processen i forhold til at drive webshops – nogle går måske med overvejelser om at starte mens nogle er startet for ganske kort tid siden. Med vores nye koncept, ønsker vi at gøre det muligt for enhver nystartet webshop, at benytte lagerhotel fra start og kunne drage fordel af dette fra start.

Vi har før opereret med et krav om minimum 250 ordrer pr. måned, før det giver mening for os, at gå ind i et samarbejde. Men med dette setup, vil du som helt ny e-commerce også have mulighed for at høste fordelene ved at være på lagerhotel med din shop; billig fragt, hurtig og præcis levering og ikke mindst frigørelse af din tid.

Det fungerer på den måde, at man betaler et fast månedligt beløb (se nedenfor). Dette månedlige beløb dækker en række basis-ydelser, som vi så stiller til rådighed. Udover den månedlige pris, skal der kun betales for fragten.

 

Start-up pakken:

Inkluderet:
0-100 ordrer/mdr
+
5 kvm lager
+
Shop-integration
Månedlig fast pris*
2500 kr
Opstartspris
0 kr

 

Scale-up pakken:

Inkluderet:
101-250 ordrer/mdr
+
10 kvm lager
+
Shop-integration
Månedlig fast pris*
5000 kr
Opstartspris
0 kr

* Priser ex. moms. Udover den viste månedlige pris, kommer der udgifter til fragt, samt. eventuelt ekstra forbrug af lager, ekstra opgaver o.lign.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os i dag på info@sm-logistik.dk eller brug kontaktformularen.  

Er du etableret e-commerce med +250 ordrer/mdr? Så gå til denne side istedet

SM Logistik ApS © All Rights Reserved.2023

Powered by Templatation